Mai multe din piesele albumului ar fi avut potential de hit, dar sunt putin difuzate din cauza versurilor ce trebuiau cenzurate si a tematicii dificile. Este si momentul in care Klax devine Daddy Caddy. Albumul se vinde in 90 de mii de exemplare. Materialul s-a vandut foarte bine, astfel incat fanii au primit cu bucurie la finalul aceluiasi an cel de-al treilea material: Premiile MTV sunt practic dominate de B. Vanzarile ating din nou de mi de bucati.

Uploader: Migrel
Date Added: 19 May 2006
File Size: 61.41 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 58449
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Prima lor piesa, in limba engleza, a fost difuzata la radio Uniplus cu ajutorul lui Viatq Niculescu. Mafia vinde din nou de mii de exemplare.

Viața Noastră Vol. 1 (B.U.G. Mafia) – GetSongBPM

Mai multe din piesele albumului ar fi avut potential bug mafia viata noastra vol 2 hit, dar sunt putin difuzate din cauza versurilor ce trebuiau cenzurate si a tematicii dificile. In acelasi an cei de la Mafia raspund pozitiv propunerii venite de la Loredana Groza si apare Luma e a meaprima piesa din Romania pentru care se va realiza un videoclip profesionist.

In apare albumul aniversar Viata noastra vol 1 cu 14 piese pe care B. In luna martieB. Au fost eliberati dupa 10 ore de declaratii, povestea nu a avut o alta continuare decat faptul ca articolele din presa i-au adus si mai mult in atentia publicului. Mafia, singura trupa cu cinci nominalizari si doua premii cel mai bun album si cel mai bun act hip hop. Alte piese reusite de pe album au fost Nascut si crescut in Pantelimon sau Lacrimi.

  PAYPHONE TAGALOG FREE DOWNLOAD

Mafia este fara indoiala cel mai important nume din hip. Materialul a fost realizat in studioul lui Tino Furtuna Holograf si este al treilea album hip-hop care apare la noi dupa materialele lansate de Racla si Parazitii. Este primul album, dupa cel de debut, fara o voce feminina. Nascut si Crescut In Pantelimon. Piesa a fost aleasa de Leonard Doroftei pentru a urca in ring pe acordurile ei. Materialul este de asemenea foarte bine vandut.

Primul album, Mafia apare la tarabe in acelasi an.

Printre colaboratorii gasiti in acea perioada se afla si trupa Demonii din care facea parte si Drama aka Uzzi si alaturi de un alt membru Nicollo se formeaza gruparea Cartelul.

Suntem aici ca sa te ajutam! Materialul este unul cu tenta sociala vorbind despre patriotism si despre modele ca Hagi, Lacatus, sau Ghita Muresan. Mafia scoate trei materiale. In apare maxi single-ul Hoteluri compus din doar cateva piese, Hoteluri si remixul acesteia.

Videoclipul realizat de Tudor Giurgiu este unul de referinta. Vanzarile ating din nou de mi de bucati. Albumul se vinde in 90 de mii de exemplare.

  FRIZ QUADRATA ITALIC FREE DOWNLOAD

Albumul Intotdeauna Pentru Totdeauna apare in acelasi anprimul in care Jafia. Este si primul album de trupa scos de Casa. Piesa bonus N-ai fost acolo anunta aparitia unui album de exceptie. Fara a oferi vreun hit in adevaratul sens al cuvantului albumul are cateva piese interesante: Acelasi an bkg un nou material, o prima colaborare cu Villy. Tot in aceasta perioada apare cel de-al patrulea membru al trupei, Dj Swamp.

In apare Viata Noastra vol. Fa-ti un cont daca nu ai deja!

Viața noastră vol. 1

In martie are loc Rap Attack concert organizat de acelasi Adi Niculescu la teatrul Ion Creanga din Bucuresti, una din primele manifestari dedicate muzicii hip-hop din Romania la care participa si Klax si Doom.

Succesul obtinut este unul care depaseste orice asteptare. G Mafia au numerosi invitati: Videoclipul foarte noaetra a facut ca piesa sa devina totusi un hit.