Stanici su cuvena pg porodica predturskog doba koja je sve nadzivjela. Pradeda mi je Vojin a cukun deda Jovan. Ja sam iz istocne Hercegovine. Neces to nikad uspjeti jer je Radovica ogroman broj, mislim da su po brojnosti u Yu prostoru. Arhangela Mihaila 21 nov. Mislio sam napraviti porodicno stablo pa bi zamolio sve koji mi mogu pomoci u tome. Poreklo porodice Saric, inace smo iz Banjana,opstina Niksic, je okolina Cetinja, tacnije Velestovo,krsna slava nam je Sveti Arandjel Arhangel , pa bih voleo da mi se neko javi sa podacima da li ima prezimena Saric u opstini Cetinje i koje porodice danas zive u Velestovu jer ih je po popisu sve manje!

Uploader: Mushicage
Date Added: 2 September 2005
File Size: 36.64 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 33399
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Imate li fotose iz C Gore? U nadi da cete uspjeti puno pozdrav iz Koreje trenutno od Kap.

Tatul – Tarapumem dajan cavic — Скачать mp3

Javite mi se na moj Mejl: February 6, at February 8, at Pomodarski kult nastao u Siriji i prosiren u ovaj kraj u sr. U Lomnicu je stigao samo Vukojica koga je prihvatio njegov stric Pavle. Miletic Pavle ne kaze bez razloga da moze da se zaluta jer su cini se menjali prezime i slave. Sada ovako tacno ne znam ko sam ni koja je slava, svi se nesto banat ali se sjecam da je baka uvijek spominjala Arandjelovdan…: Otac Milutin rvanog Blagoje,pradeda Filip.

  ACER MYWINLOCKER FREE DOWNLOAD

#mickani Instagram – Photo and video on Instagram

Krsman je sin Milije. December 8, at U rodoslovu Drekalovica tvoj djed upisan je imenom Djoka.

Slavimo Sv Jovana Krstitelja November 29, at Molim sve koji mogu da mi objasne jednu stvar, naime moji Petkovici su iz plemena Rovcana i slavimo sv. Molio bih clanove foruma koji se prezivaju Jovanovic i slave Svetog argangela Mihajla da me kontaktiraju na e mail: Pozdrav, javi se na gmail. MOji zive kod Dervente. May 31, at June 1, at S postovanjem Smiljanic Stevan. August 30, at May banaata, at Vi ste iz Sekulara presli u okolinu Banqta i tu ostali neko vreme naj verovatnije dve generacije?

Luku i prezivamo se Vulovic te da smo se doselili na Rogoznu planinski venac izmedju Novog Pazara i Dva brata iz ravnog banata.

Saznala sam da neki zive u Srbiji u jednim gradu i moj otac i dva strica zive u Plavu to jest u Crnoj Gori i jedan stric u A merici. Zbog krvne osvete su presli u Zetu.

Dragan Zivkov (@zivkovdragan) – Instagram photos and videos

Postovani, interesuje me poreklo prezimena Spasojevic…pradeda mi se zvao Krsman, a deda Aleksandar, selo Gornja Bela Reka, opstina Nova Varos…ako neko zna nesto vise bio bih zahvalan…veliki pozdrav. Po nekoj prici navodno se doselili dva brata Vasilj i Radic i sestr Petra.

  PAHADI DHUN HARIPRASAD CHAURASIA FREE DOWNLOAD

Pozdrav,interesujeme ravog mog prezimena. Ako neko ima neki podatak bila bih vrlo zahvalna a mom ocu bi znacilo jos vise da resi pitanje porekla i stabla. Trebalo bi da dva brata iz ravnog banata to bilo u periodu od —, iz Sjenice. Slavimo Svetog Nikolu, poreklom smo iz Crne Gore ali neznam tacno odakle.

October 29, at Vase prezime pripada veoma jakom i hrabrom plemenu i sretno ga nosili. Jedan od scenarija koji mi se pokazao mogucim je da su Komatovici od Drljevica za koje nema puno preciznih podataka, ne pominju se pre tj.