Sever, iti multumesc pt articol; zambesc si reascult melodia acum cand scriu. Stii ce-s alea agude..? Nimeni nu poate acredita “limba moldoveneasca” in combinatie cu rusizmele, fiindca cuvintele rusesti sunp cort strain si in timp o sa dispara din limbajul cotidian din Basarabia. Cum s-a petrecut triplul asasinat din strada Mihail Sadoveanu. Va dati seama ca scriind astfel de articole dati apa la moara celor care pretind limba moldoveneasca ca fiind de sine statatoare si nu romana. Eu nu am ajuns decat la concluzia ca sunt rusificati in gandire, vor sa fie rusificati si nu vor sa fie romani. Va spune ca nu intelege mai nimic si in cativa ani va ajunge la concluzia ca respectivii practic canta intr-o alta limba care desi seamana cu romana, nu e romana.

Uploader: Nigor
Date Added: 7 February 2015
File Size: 35.53 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 27015
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Inainte sa cadeti in admiratie ganditi-va la motivele pentru care alege un vorbitor de romana sa cante cu slang sau cuvinte de influenta ruseasca atat timp cat exista corespondente in limba lui pt cuvintele acelea.

Carla’s Dreams feat. INNA – P.O.H.U.I. (official video) – Vidéo dailymotion

Ai ajuns prea departe. Citesc Adevarul de ani de zile si inainte comentam, dar cu noul site nu am vrut sa imi fac cont, pt ca mi-era putin pohui de tot si am vrut sa astept picatura care sa ma indemne sa accesez sectiunea pohui inna cont”; ei uite, aceea a fost articolul tau,despre o clipa din realitatea tinerilor romani. Disperarea unei mame pe Facebook: In primul rand vor sa promoveze inclusiv in Romania astfel de cuvinte pentru a convinge ca NU vorbesc romana si o limba asemanatoare dar nu identica.

  TAFSIR BAIDAWI IN URDU FREE DOWNLOAD

Sa traduci din romana in romana frizeaza absurdul. E o melodie facuta la misto si nu era destinata pentru publicul pohui inna, aici a ajuns intamplator.

Carla’s Dreams feat. INNA – P.O.H.U.I. (official video)

M-ai facut sa zambesc si, asa cum zicea unul pohui inna youtube, sa pohui inna butonul de play al melodiei. Ce va spune un bucurestean ascultand melodiile lui Stratan sau ale acestora de mai sus? Va spune inn nu intelege mai nimic si in cativa ani va ajunge la concluzia ca respectivii practic canta intr-o alta limba care desi seamana cu romana, nu e romana. Va dati seama ca scriind astfel de articole dati apa la moara celor care pretind limba moldoveneasca ca fiind de sine statatoare si nu romana.

Cum s-a petrecut triplul asasinat din strada Mihail Sadoveanu. Experienta asta a dulcelui si sugestivului grai moldovinesc am trait-o ascultand Stratan Intreb de asemeni care e motivul pentru care moldovenii de peste Prut nu aleg sa imprumute slang din engleza sau romana ci din rusa si asta in conditiile in care vor sa isi promoveze melodia in Romania nu in Rusia.

Daca nu intelegi ca basarabenii ale special sa foloseasca astfel de cuvinte in melodii pentru a acredita ideea ca limba lor nu e romana inseamna ca e pohui inna.

Da, doar ca cel care a cerut cenzurarea a fost un basarabean Radu Sirbu, ex O-Zone www. Asta se numeste acreditarea internationala a existentei unei limbi. Tu cand mananci cotlet doar nu mananci ciorba: Au astia un umor Dar cotlete in unna ce inseamna mai inteligente superioare. Nu vreau sa stric articolul care e extraordinar. Deja s-a facut un progres enorm in acest sens in Chisinau. Chiar nu intelegeti ca moldovenii cant cu astfel de cuvinte ciudate sau necunoscute in romana tocmai sa oohui ideea ca moldoveneasca nu e romana?!

  ELLE AYCART HEAVY ISSUES FREE DOWNLOAD

Sever, iti multumesc pohui inna articol; zambesc si reascult melodia acum pohui inna scriu. Eu nu am ajuns decat la concluzia inna sunt rusificati in gandire, vor sa fie rusificati si nu vor sa fie romani.

Ce ti-e si cu NATO Stii ce-s alea agude.? I doar de politicieni si politica. Basarabenii stiu ca asta-i slang si nu este limba pohui inna vorbita in romana. Nimeni nu poate acredita “limba moldoveneasca” in combinatie cu rusizmele, fiindca cuvintele rusesti sunp pohui inna strain si in timp o sa dispara din limbajul cotidian din Basarabia. De toate celelalte imi pasa De altfel autorul are melodii romanesti cantate corect.

Ioane, m-ai pacalit si mi-am facut cont aici, uff.